fbpx

Wek je eigen groene energie op met zonnepanelen.

Met een gemiddeld rendement van 15 tot 20% per jaar ben je binnen 5 tot 7 jaar uit de kosten. Onze Solarized energie experts helpen je graag de terugverdientijd te berekenen.

Zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen blijven nu meer dan ooit interessant, zeker dankzij de premie op zonnepanelen. Het levert zelfs een hoger rendement op dan het geld op je rekening. En dat is erg goed nieuws, want daardoor stappen nog meer gezinnen over op zonne-energie.

Wanneer je kiest voor zonnepanelen, dan bespaar je onmiddellijk op je maandelijkse kosten. Terwijl de energieprijzen sterk blijven stijgen, betaal je amper iets voor de stroom. Een voorbeeld: met 10 zonnepanelen bespaar je gemiddeld 650 euro per jaar. Onze gecertificeerde zonnepanelen installateurs helpen je graag verder.

Overweeg je een aankoop van zonnepanelen?

Zo maken wij het verschil. In de meeste gevallen installeren wij een thuisbatterij mét zonnepanelen.

1. Plaatsbezoek

Onze Solarized energie adviseur komt langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we de specifieke huidige én mogelijk toekomstige situatie in kaart brengen.

2. Offerte

Op basis van je huidige en toekomstige wensen doen wij een voorstel. Wij luisteren érg goed, dus verwacht je aan een scherp, eerlijk en transparante offerte.

3. Installatie

Wij zoeken samen naar de ideale dag en tijd zodat ons gespecialiseerd installatieteam langs kan komen. We werken secuur en laten alles perfect en netjes achter.

4. Jaarlijks onderhoud

Om een gegarandeerde 'uptime' te kunnen leveren, zorgen wij dat zonnepanelen constant gemonitord worden zodat je zonder problemen groene stroom kan opwekken.

Wat onze klanten van ons vinden

Eerlijke reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten. Zelf een review plaatsen?

Freddy Eykens
een dag geleden

Ben al weken eigenaar van een afgekeurde installatie. Beloofde afspraken worden niet nagekomen om dit in orde te maken, dus 1 ster vind ik al te veel.

twan lombarts
een maand geleden

Plaatsen van zonnepanelen en thuis batterijen was vlot , alleen om contact te krijgen bij iemand is jammer genoeg bijna niet mogelijk. Krijg telefonisch geen contact en op verschillende sms’en wordt ook niet gereageerd.

Kucher Sihad
2 maanden geleden

Sihad Kucher
2 maanden geleden

Bart Drossaert
3 maanden geleden

Zeer efficiente service. Besteld en een week later geinstalleerd. Zeer bekwame en vriendelijke installateurs en goede opvolging achteraf. Ik kan ze zeker aanraden.