fbpx

Wek je eigen groene energie op met zonnepanelen.

Met een gemiddeld rendement van 15 tot 20% per jaar ben je binnen 5 tot 7 jaar uit de kosten. Onze Solarized energie experts helpen je graag de terugverdientijd te berekenen.

Zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen blijven nu meer dan ooit interessant, zeker dankzij de premie op zonnepanelen. Het levert zelfs een hoger rendement op dan het geld op je rekening. En dat is erg goed nieuws, want daardoor stappen nog meer gezinnen over op zonne-energie.

Wanneer je kiest voor zonnepanelen, dan bespaar je onmiddellijk op je maandelijkse kosten. Terwijl de energieprijzen sterk blijven stijgen, betaal je amper iets voor de stroom. Een voorbeeld: met 10 zonnepanelen bespaar je gemiddeld 650 euro per jaar. Onze gecertificeerde zonnepanelen installateurs helpen je graag verder.

Overweeg je een aankoop van zonnepanelen?

Zo maken wij het verschil. In de meeste gevallen installeren wij een thuisbatterij mét zonnepanelen.

1. Plaatsbezoek

Onze Solarized energie adviseur komt langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we de specifieke huidige én mogelijk toekomstige situatie in kaart brengen.

2. Offerte

Op basis van je huidige en toekomstige wensen doen wij een voorstel. Wij luisteren érg goed, dus verwacht je aan een scherp, eerlijk en transparante offerte.

3. Installatie

Wij zoeken samen naar de ideale dag en tijd zodat ons gespecialiseerd installatieteam langs kan komen. We werken secuur en laten alles perfect en netjes achter.

4. Jaarlijks onderhoud

Om een gegarandeerde 'uptime' te kunnen leveren, zorgen wij dat zonnepanelen constant gemonitord worden zodat je zonder problemen groene stroom kan opwekken.

Uw installatie uitbreiden met

  • Thuisbatterij
    Populair
  • Energiebeheersysteem
  • Laadpaal
  • Dakrenovatie
Wat onze klanten van ons vinden

Eerlijke reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten. Zelf een review plaatsen?

M D
16 uur geleden

thanks for your professional work !(Vertaald door Google)bedankt voor je professionele werk!

Rafael Sanchez
2 weken geleden

SOLARIZED Propere energie geleverd door zonnepanelen, professionele, snelle en propere plaatsing .

Robin castermans
een maand geleden

Vanaf het begin was het team professioneel en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en het geven van advies. De installatie ging soepel en snel, en sindsdien heb ik een aanzienlijke vermindering gezien in mijn energiekosten. Ik ben ook onder de indruk van hoe efficiënt en betrouwbaar de vakmannen waren. Ik kan Solarized aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.

Jimmy Delissen
een maand geleden

Zeer goede service, zeer beleefd en snelle afhandeling van de installatie. Als je een vraag hebt krijg je een duidelijke uitleg, niets is teveel! Het afgeleverde werk is top, ik raad deze firma aan iedereen aan.

natasja pelgrims
een maand geleden

Zeer goede serviceAlles was top in ordeZeer goede klantserviceZeker een aanrader voor iedereen

Linda Claes
een maand geleden

Wij zijn heel tevreden over jullie service ,vriendelijk bekwaam personeel ,werken heel proper af ,kortom jullie zijn gewoon een TOP – TEAM zou ieder aanraden met jullie in zee te gaan .Bert & Linda

Miranda Van Looveren
een maand geleden

Zeer snelle en correcte service, afgewerkt tot in de puntjes!We zijn heel tevreden en zullen dit bedrijf aan iedereen aanraden!