fbpx

Hybride warmtepomp installeren?
Koel in de zomer, warm in de winter.

Met de opkomst van duurzame oplossingen is de hybride warmtepomp een populaire keuze geworden. Deze geavanceerde technologie combineert de kracht van een warmtepomp met een bestaand verwarmingssysteem, waardoor je kunt genieten van zowel comfort als lagere energiekosten.

Hybride warmtepomp kopen?

Ontdek hoe hybride warmtepompen jouw huis kunnen verwarmen en zoek naar de beste hybride warmtepomp installateurs voor een probleemloze installatie. Begin vandaag nog met besparen op energie en draag bij aan een groenere toekomst met een hybride warmtepomp!

Het levert niet alleen comfortabele temperaturen op, maar kan ook een grote besparing opleveren op energiekosten. En dat is erg goed nieuws, want daardoor stappen nog meer gezinnen over op duurzame verwarming en koeling.

Wanneer je kiest voor airconditioning, een lucht-water of hybride warmtepomp, dan bespaar je onmiddellijk op je maandelijkse energiekosten. Terwijl de energieprijzen sterk blijven stijgen, kan je dankzij deze apparaten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier de gewenste temperaturen in huis behouden. Onze gecertificeerde installateurs helpen je graag verder.

Op zoek naar een scherpe offerte voor een hybride warmtepomp?

Ben je op zoek naar een comfortabele en efficiënte manier om je huis of kantoor te koelen of verwarmen? Dan is een warmtepomp systeem misschien wel de oplossing voor jou. Bij het aanvragen van een offerte voor een warmtepomp systeem is het belangrijk om te weten wat je wensen en behoeften zijn.

Onze ervaren en deskundige installateurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste hybride warmtepomp systeem dat past bij jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een enkele kamer of een groot gebouw, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie.

Vul ons offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken en een offerte op te stellen die aan al jouw behoeften voldoet. Bij ons ben je verzekerd van een hoogwaardige service en een Fujitsu hybride warmtepomp systeem van de hoogste kwaliteit.

1. Plaatsbezoek

Onze Solarized energie adviseur komt langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we de specifieke huidige én mogelijk toekomstige situatie in kaart brengen.

2. Offerte

Op basis van je huidige en toekomstige wensen doen wij een voorstel. Wij luisteren érg goed, dus verwacht je aan een scherp, eerlijk en transparante offerte.

3. Installatie

Wij zoeken samen naar de ideale dag en tijd zodat ons gespecialiseerd installatieteam langs kan komen. We werken secuur en laten alles perfect en netjes achter.

4. Jaarlijks onderhoud

Om een gegarandeerde 'uptime' te kunnen leveren, zorgen wij ook eventueel voor een jaarlijkse reiniging en onderhoud.

Met de hybride warmtepompen van Fujitsu creëer je een uitzonderlijk binnenklimaat.

Ontdek onze soorten hybride warmtepompen.

Solarized biedt de beste lucht/water warmtepompen van het Japanse topmerk Fujitsu aan. Al meer dan 50 jaar is Fujitsu een trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. 

Fujitsu Waterstage haalt via een buitenunit warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan radiatoren of vloerverwarming. Ook koeling en sanitair warmwater zijn mogelijk.

Dankzij onze intelligente UTW-KDBXD of KBXSD module kan een condensatieketel op gas of stookolie gekoppeld worden aan de Fujitsu Waterstage. Hierdoor wordt er automatisch geschakeld tussen beide systemen, op basis van energieprijzen en de buitentemperatuur, zodat steeds het efficiëntste rendement en de laagste energiekost wordt gebruikt. Beide systemen kunnen ook simultaan gebruikt worden.

Bespaar tot 35% energie met een hybride warmtepomp.

Deze duurzame hybride installatie heeft een kleinere impact op het milieu, omdat de CO2-uitstoot veel lager is dan bij een klassieke verwarmingsinstallatie.

In combinatie met zonnepanelen, kan de warmtepomp gratis elektriciteit opwekken.

Omdat nieuwbouwwoningen meestal voldoende geïsoleerd zijn, is een warmtepomp vaak voldoende voor het verwarmen van de woning. Daarom is dit systeem vooral populair bij renovatieprojecten, en de vervanging van oude ketels.. Is je condensatieketel nog in goede staat? Dan kan je er een warmtepomp met hybride regelaar naast plaatsen. Er zijn geen grote breekwerken nodig.

Fujitsu WGYA R32

De lucht/water warmtepomp WGYA is geschikt voor de verwarming van ruimtes en de productie van sanitair warm water in residentiële en commerciële toepassingen. Dankzij het ingebouwde vat voor sanitair warm water is deze unit een plaatsbesparende oplossing. Deze hydraulische binnenunit dient steeds verbonden te worden met een bijhorende buitenunit WOYA KLT.

De unit beschikt over diverse bedieningsmogelijkheden om optimaal te voldoen aan uw behoeften. Zo kan het systeem bediend worden via een thermostaat, afstandsbediening of via uw smartphone.

De lucht/water warmtepomp WGYA is enkel geschikt voor vloermontage.

Fujitsu WGYG/WGYK

De High Power lucht/water warmtepomp WGYG/WGYK is geschikt voor de verwarming van ruimtes en de productie van sanitair warm water in residentiële en commerciële toepassingen. Dankzij het ingebouwde vat voor sanitair warm water is deze unit een plaatsbesparende oplossing. Deze hydraulische binnenunit dient steeds verbonden te worden met een bijhorende monofasige buitenunit WOYG LHT/LCTA of driefasige buitenunit WOYK LCTA.

De unit beschikt over diverse bedieningsmogelijkheden om optimaal te voldoen aan uw behoeften. Zo kan het systeem bediend worden via een thermostaat, afstandsbediening of via uw smartphone.

De lucht/water warmtepomp WGYG/WGYK is enkel geschikt voor vloermontage.

Fujitsu WSYA R32

Deze Lucht/water DC-inverter gestuurde warmtepomp op R32 koelgas is geschikt voor de regeling van 2 verwarmingscircuits, in zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ideaal voor het verwarmen d.m.v. radiatoren, convectoren, vloer-, wand- en plafondverwarming. Ook het sanitair water kan met deze warmtepomp verwarmd worden.
De buitenlucht is de energiebron voor deze warmtepomp. Deze energie wordt door de warmtepomp overgebracht op het water van de verwarmingskring(en). De snelheden van de ventilator en de compressor zijn gemoduleerd in functie van de warmtebehoefte.
Het toestel is 847 x 450 x 493 mm groot, gekeurd volgens EN 14511-2 en EN 14511-3 en heeft een geïntegreerde gebruiksvriendelijke bediening.

Fujitsu WSYG/WSYK

e High Power lucht/water warmtepomp WSYG/WSYK is geschikt voor de verwarming van ruimtes en de productie van sanitair warm water in residentiële en commerciële toepassingen. Deze hydraulische binnenunit dient steeds verbonden te worden met een bijhorende buitenunit WOYG LHT/WOYG-WOYK LCTA.

Dankzij de compacte afmetingen van deze binnenunit, die slechts een hoogte van 800 mm en een breedte van 450 mm heeft, kan dit toestel eenvoudig geïnstalleerd worden in bijvoorbeeld de garage of wasruimte van uw woning of commerciële ruimte.

De unit beschikt over diverse bedieningsmogelijkheden om optimaal te voldoen aan uw behoeften. Zo kan het systeem bediend worden via een thermostaat, afstandsbediening of via uw smartphone.

De lucht/water warmtepomp WSYG/WSYK dient aan de muur bevestigd te worden.

Wat onze klanten van ons vinden

Eerlijke reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten. Zelf een review plaatsen?

Bart Drossaert
een dag geleden

Zeer efficiente service. Besteld en een week later geinstalleerd. Zeer bekwame en vriendelijke installateurs en goede opvolging achteraf. Ik kan ze zeker aanraden.

Pat Van Bael
2 weken geleden

Zonnepanelen en omvormer laten plaatsen. Prima service . Snel en goed aanrader.

Remi Bellens
een maand geleden

Gisteren werd onze omvormer vakkundig vervangen door Ferrad. Het contact was fantastisch en correct. Dus een grote pluim voor jullie werknemer.

sat brar rq
een maand geleden

Zeer professioneel bedrijf, vlot, geen vraag is te veel. Je hebt contact met een persoon en komt niet in een wacht menu terecht. Na betaling voorschot binnen de week onze zonnepanelen geplaatst. Het is een jong bedrijf, ik ben zelf onder de indruk hoe efficiënt ze zijn, super professioneel en doen net dat ene meer om het hele proces mooi af te handelen. Ik kan ze alleen ten harte aanbevelen. Van offerte tot plaatsing en de nazorg zelfs.