fbpx

Airco installeren?
Koel in de zomer, warm in de winter.

Maak je huis het hele jaar door comfortabel met de airconditioning en warmtepompen van Solarized. Bespaar op energiekosten en verminder je ecologische voetafdruk terwijl je geniet van optimale temperatuurregeling.

Airconditioning kopen?

Airconditioning en lucht-lucht warmtepompen zijn nu meer dan ooit interessant, zeker dankzij de premies en subsidies op warmtepompen. Het levert niet alleen comfortabele temperaturen op, maar kan ook een grote besparing opleveren op energiekosten. En dat is erg goed nieuws, want daardoor stappen nog meer gezinnen over op duurzame verwarming en koeling.

Wanneer je kiest voor airconditioning of een lucht-lucht warmtepomp, dan bespaar je onmiddellijk op je maandelijkse energiekosten. Terwijl de energieprijzen sterk blijven stijgen, kan je dankzij deze apparaten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier de gewenste temperaturen in huis behouden. Onze gecertificeerde installateurs helpen je graag verder.

Op zoek naar een scherpe offerte voor een airco?

Ben je op zoek naar een comfortabele en efficiënte manier om je huis of kantoor te koelen? Dan is een airconditioning systeem misschien wel de oplossing voor jou. Bij het aanvragen van een offerte voor een airconditioning systeem is het belangrijk om te weten wat je wensen en behoeften zijn.

Onze ervaren en deskundige installateurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste airconditioning systeem dat past bij jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een enkele kamer of een groot gebouw, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie.

Vul ons offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken en een offerte op te stellen die aan al jouw behoeften voldoet. Bij ons ben je verzekerd van een hoogwaardige service en een Fujitsu airconditioning systeem van de hoogste kwaliteit.

1. Plaatsbezoek

Onze Solarized energie adviseur komt langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we de specifieke huidige én mogelijk toekomstige situatie in kaart brengen.

2. Offerte

Op basis van je huidige en toekomstige wensen doen wij een voorstel. Wij luisteren érg goed, dus verwacht je aan een scherp, eerlijk en transparante offerte.

3. Installatie

Wij zoeken samen naar de ideale dag en tijd zodat ons gespecialiseerd installatieteam langs kan komen. We werken secuur en laten alles perfect en netjes achter.

4. Jaarlijks onderhoud

Om een gegarandeerde 'uptime' te kunnen leveren, zorgen wij ook eventueel voor een jaarlijkse reiniging en onderhoud.

Met de lucht/lucht warmtepompen van Fujitsu creëer je een uitzonderlijk binnenklimaat.

Ontdek onze soorten airco's.

Solarized biedt de beste lucht/lucht warmtepompen van het Japanse topmerk Fujitsu aan. Al meer dan 50 jaar is Fujitsu een trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. Met het programma lucht/lucht warmtepompen wordt duurzame energie omgezet in warme of koele lucht die middels AircoHeaters gelijkmatig verspreid wordt in bijvoorbeeld een woning, kantoor, winkel, restaurant of hotel. Bij Solarized kun je kiezen uit Single Split systemen, Multi Split systemen en uitgebreide VRF-systemen van Fujitsu.

Wat onze klanten van ons vinden

Eerlijke reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten. Zelf een review plaatsen?

Pat Van Bael
een week geleden

Zonnepanelen en omvormer laten plaatsen. Prima service . Snel en goed aanrader.

Remi Bellens
een maand geleden

Gisteren werd onze omvormer vakkundig vervangen door Ferrad. Het contact was fantastisch en correct. Dus een grote pluim voor jullie werknemer.

sat brar rq
een maand geleden

Zeer professioneel bedrijf, vlot, geen vraag is te veel. Je hebt contact met een persoon en komt niet in een wacht menu terecht. Na betaling voorschot binnen de week onze zonnepanelen geplaatst. Het is een jong bedrijf, ik ben zelf onder de indruk hoe efficiënt ze zijn, super professioneel en doen net dat ene meer om het hele proces mooi af te handelen. Ik kan ze alleen ten harte aanbevelen. Van offerte tot plaatsing en de nazorg zelfs.

Patrick
een maand geleden

Zeer tevreden , perfect werk geleverd , tevens een pluim aan jfr Madina voor de informatie die we van haar kregen . Ze kent haar vak . Top team . Doe zo verder .