fbpx

Wij zijn Solarized,
experts in groene energie.

Wil je je ecologische voetafdruk verkleinen en je energiefactuur gevoelig verlagen?
Neem dan een kijkje naar onze oplossingen voor zonnepanelen , thuisbatterijen , laadpalen , energiebeheersystemen én dakwerken .

Sinds 2020 leverden wij

0 kWh

groene energie.

Véél meer dan zonnepanelen.

Elke (thuis)situatie is anders. Daarom starten wij bij Solarized met een uitgebreide analyse van jouw huidige én toekomstige situatie tijdens een plaatsbezoek door onze energie expert.

Je kan niet alleen voor zonnepanelen bij ons terecht maar ook voor de opslag van je eigen groene energie én slimme laadpunten of energiebeheersystemen.

Onze diensten

Hernieuwbare energie

Ontdek onze specialisaties voor een groene en duurzame toekomst.

Zonnepanelen

Wek je eigen groene energie op met onze tier 1 zonnepanelen. Wanneer je kiest voor zonnepanelen, dan bespaar je onmiddellijk op je maandelijkse elektriciteitskosten.

Populair

Batterijsystemen

Optimaliseer je zelfverbruik met een (slimme) thuisbatterij. Dit zorgt ervoor dat overtollige zonnestroom niet teruggaat naar het net, maar voor eigen gebruik kan worden benut.

Laadpalen

Laad eenvoudig je EV op met een (slimme) laadpaal. Bespaar op je laadkosten door te combineren met zonnepanelen en/of een batterijsysteem.

Energiebeheersystemen

Maak je meter slim met onze energiebeheersystemen. Stuur je elektrische apparaten slim en geautomatiseerd aan en optimaliseer je verbruik wanneer de zon schijnt.

Dakwerken en renovaties

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dak te vernieuwen. In vele gevallen volstaan kleinere werken, zoals een nieuwe dakbedekking plaatsen, maar soms is de constructie zelf in slechte staat en moet het hele dak vernieuwd worden.

Wat onze klanten van ons vinden

Eerlijke reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten. Zelf een review plaatsen?

Alexandra Biesmans
22 uur geleden

M D
een week geleden

thanks for your professional work !(Vertaald door Google)bedankt voor je professionele werk!

Rafael Sanchez
3 weken geleden

SOLARIZED Propere energie geleverd door zonnepanelen, professionele, snelle en propere plaatsing .

Robin castermans
een maand geleden

Vanaf het begin was het team professioneel en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen en het geven van advies. De installatie ging soepel en snel, en sindsdien heb ik een aanzienlijke vermindering gezien in mijn energiekosten. Ik ben ook onder de indruk van hoe efficiënt en betrouwbaar de vakmannen waren. Ik kan Solarized aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.

Jimmy Delissen
een maand geleden

Zeer goede service, zeer beleefd en snelle afhandeling van de installatie. Als je een vraag hebt krijg je een duidelijke uitleg, niets is teveel! Het afgeleverde werk is top, ik raad deze firma aan iedereen aan.

natasja pelgrims
2 maanden geleden

Zeer goede serviceAlles was top in ordeZeer goede klantserviceZeker een aanrader voor iedereen

Linda Claes
2 maanden geleden

Wij zijn heel tevreden over jullie service ,vriendelijk bekwaam personeel ,werken heel proper af ,kortom jullie zijn gewoon een TOP – TEAM zou ieder aanraden met jullie in zee te gaan .Bert & Linda